Severina je komentirala nastupe Žanamari i Ane Maras, koje su imitirale upravo nju.


I Severina je gledala sinoćnju epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato. Naprosto nije željela propustiti čak dvije imitacije upravo njezinog lika i djela.

Ana Maras Harmander i Žanamari Perčić utjelovile su Severinu i prikupile brojne simpatije publike, ali i kolegice koju su imitirale. 'Želim im svu sreću u mojoj najdražoj emisiji. Jako mi se sviđa produkcija, odlična je. Kostimi također. Kod Žanamari mi se sviđa njezin seksipil, dok je Ana bila dobra jer je temperamentna. I jednoj i drugoj želim puno uspjeha i da na kraju pobjede.

Ana Maras Harmander (FOTO: Dnevnik.hr)

Podsjetimo Ana je izvela njezinu hit pjesmu 'Da si moj'. Svojom interpretacijom zabavila je i žiri i publiku a iz lika naprosto nije izlazila. U komentar se upustila Sandra. 'Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevna' na što ju je 'Seve' prekinula, 'Ma šta ti pričaš? Ona je jedna od najpopularnijih pisama', kroz šalu je Ana nastavila biti Severina.

Žanamari (FOTO: Dnevnik.hr)

Večer je nastupom otvorila sjajna Žanamari Perčić, koja je otpjevala pjesmu 'Brad Pitt'. 'Nastup je bio fantastičan, a pažnju je plijenila najviše zbog iznimnog seksipila što je posebno razveselilo muški dio žirija.

Publiku i žiri oduševili su i muževna Lana te nježni Matteo.

Ipak pobjedu je opet odnijela Hana Hegedušić koja je opet žiri bacila iz stolca. Posebne pohvale dobio je i Damir Kedžo za svoju imitaciju Petra Graše.


Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.