Sementa Rajhard, zvijezda serija ''Čista ljubav'', u jednom je intervjuu istaknula da ju je dečko Vanja Brundula osvojio jednostavnošću te da im je toliko lijepo u vezi da više i ne razmišlja o tome kako je sve počelo.

Galerija


Osim na poslovnom planu, Sementi Rajhard sve se posložilo i u privatnom životu.

Vezani članci Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Čime bi Nives zamijenila mikrofon, a Sementa svjetla reflektora? Evo što bi radili da nisu poznati! Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa podigla buku: Prva pjesma sjajne glumice

Naime, kako piše časopis Story, zvijezda serije ''Čista ljubav'' zaručila se za dečka Vanju Brundulu. Taj važni korak u vezi sa zagrebačkim ekonomistom, instruktorom skijanja i zaljubljenikom u adrenalinske sportove, glumica nije htjela komentirati, a krije i sve daljnje planove sa svojim dragim.

Kako je u jednom intervjuu istaknula, Vanja ju je osvojio jednostavnošću, a u vezi joj je toliko lijepo da više i ne razmišlja kako je sve počelo.  

 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementarajhard) on

U seriji ''Čista ljubav'' Sementa je utjelovila tajanstvenu Eminu koja je dolaskom u Vrhovac uzrokovala nove bure i prevare.

 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementarajhard) on