Rado viđena gošća

Sementa Rajhard opet je pokazala zašto je jedna od najljepših Hrvatica

Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) +0 Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Galerija

Sementa Rajhard svojim nas je glasom, ali i ljepotom osvojila još 2009. godine.

Lijepa i talentirana glumica i pjevačica rado je viđena gošća domaćih evenata.

Pogledaj i ovo Ana Maria Ricov (Foto: PR) Zadnja večer Finale Bipa FASHION.HR-a obilježile revije poznatih modnih dizajnera i jedno posebno slavlje na pisti

27-godišnja Sementa Rajhard jučer je uljepšala modnu večer na Zagrebačkom Velesajmu, gdje je održana još jedna večer Fashion.hr revija, na kojoj je novu kolekciju predstavio dizajner Robert Sever.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

A u prvom redu sjedila je, među ostalim, Sementa koja nas je glasom i ljepotom osvojila još 2009. godine u jednom talent showu. Glumica i pjevačica blistala je u suknji hit zmijskog uzorka s umjerenim prorezom koju je iskombinirala na crni topić i kožnu jaknu, a veliki osmijeh na njezinu licu dodatno je uljepšao njezinu pojavu.

Na žalost muškog djela publike, taj osmijeh rezerviran je samo za jednog muškarca, a to je Sementin zaručnik Vanja Brundula, zagrebački ekonomist i zaljubljenik u adrenalinske sportove. On je pred ljepoticu kleknuo u travnju ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Kako je u jednom intervjuu istaknula, Vanja ju je osvojio jednostavnošću, a u vezi joj je toliko lijepo da ne razmišlja kako je sve počelo. A počelo je 2015. godine, kada je par prvi put viđen na jednoj hokejaškoj utakmici. Sementa je istaknula i da mu je trebalo neko vrijeme da ju osvoji, no Vanja nije odustajao te se jako trudio.

A kad je žena sretno zaljubljena, to se itekako vidi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene