Ljubav cvjeta

Neka bivši pati - Sada pripada samo NJEMU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada ljepotica odlučila se osvetiti bivšem – nova pjesma je pravi dokaz!

Svijetom poznatih i slavnih već se neko vrijeme šuška o novom mladom paru – Seleni Gomez i Antonu Zaslavskom. Čini se da je 22-godišnja bivša Disneyeva zvijezda konačno zaboravila bivšeg dečka Justina Biebera i sreću pronašla s rusko-njemačkim DJ-jem koji je poznatiji pod nazivom Zedd.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Samo ju on može ovako nasmijati – hoće li biti dostojna zamjena?

Čini se da mladi par osim na ljubavnom polju surađuje i na poslovnome planu. Nakon što je Selena oduševila novim hitom 'The Heart Wants What It Wants' koji je navodno bio posvećen bivšem Justinu Bieberu, svoje je fanove razveselila novom glazbenom poslasticom.

Nova pjesma zove se 'I Want You To Know' koja je nastala u suradnji upravo sa Zeddom, a radi se o elektronskoj skladbi koja je pravo osvježenje Seleninog dosadašnjeg stila.

'I want you to know that it's our time/You and me bleed the same light/I want you to know that I'm all yours/You and me run the same course', pjeva Selena dok se Zedd pobrinuo za odličan ritam.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene