A prvo što će napraviti je...

Ljepotica je danas postala punoljetna - Prepoznajete li 9-godišnjakinju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica i pjevačica Selena Gomez danas postaje punoljetna. Navršit će 21 godinu i mnogo toga promijeniti u svom životu.

Selena Gomez je u svijet slavnih zakoračila sa smo 9 godina, u televizijskom debiju nasuprot poznatog dinosaura Barneya, na Disney kanalu. Nakon toga su je uočili šefovi ove kuće te joj ponudili ulogu Alex Russo u seriji 'Wizards of Waverly Place' koja je igrala od 2007. do 2012. godine i koja je proslavila ovu lijepu djevojku.

Povodom svog rođendana, Selena je gostovala u showu Ryana Seacresta na E! kanalu te mu otkrila nekoliko detalja kojima će započeti svoju punoljetnost.

'Naručit ću svoju prvu čašu alkohola u restoranu. Najvjerojatnije će to biti vino. Moja mama će mi vjerojatno preporučiti neko dobro crno vino', izjavila je Selena te dodala kako se uskoro planira i osamostaliti.

Pogledaj i ovo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Zabavite se uz kviz Osim na ekranu, oni su najbolji prijatelji i u stvarnom životu: Znate li o kome je riječ?

>> Selena je odrasla: U seksi izdanju u kojem je još nismo vidjeli!

'Vrijeme je da se odselim iz obiteljske kuće i kupim si svoju vlastitu. Volim živjeti s roditeljima i volim znati da su uz mene. No, vrijeme je da imam i vlastiti krov nad glavom', tvrdi Selena koja se, uz glumačku karijeru, okušala i kao veoma uspješna pjevačica.

Selena je javnost 'zabavljala' i svojom dvogodišnjom vezom s teen zvijezdom Justinom Bieberom koji je godinu dana mlađi od nje i s kojim je prekinula prije nekoliko mjeseci.

Ryanu je otkrila kako je bila premlada za vezu te kako će ubuduće svoju privatnost više štititi od medija i općenito javnog interesa.

'Nije lako biti slavan i održavati kvalitetnu vezu', zaključila je Selena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene