Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malo tko nije gledao danas već kultni horor 'Krug', a scena koja je svima ostala u sjećanju jest ona u kojoj sablazna djevojka jednostavno izleti iz televizora i na smrt vas prepadne.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Scena iz filma Ono Ovih 10 horora generacijama je utjerivalo strah u kosti, neki nakon njih nisu mogli oka sklopiti, no vrijedi ih pogledati Obruč protiv koronavirusa Talijan smislio idealnu zaštitu od koronavirusa, njegova metoda postala hit na društvenim mrežama

Bliži se Noć vještica a s njom i horor klasici koji će vas isprepadati! Jeste li spremni na ovo?

Glumica Daveigh Chase utjelovila je djevojku koja izlazi iz TV-a, danas ima 22 godina i prava je ljepotica! Mnogi je pamte u sceni koja je isprepadala i najhrabrije, no danas nema ništa strašno na njoj. Ipak uloga Samare ju je obilježila.

>> Otišla predaleko? Zaprepastila krhkim izgledom!

Ako niste gledali 'Krug', radi se o mladoj Katie Embry čija najbolja prijateljica Rebecca Kotler jedne kišne večeri ispriča urbanu legendu o video kazeti bizarnog sadržaja. Naime, tko pogleda tu kazetu, nakon tjedan dana neobjašnjivo umre. Rebecca ne povjeruje toj prijetnji, ali iste večeri pronalazi Katie mrtvu. Nekoliko dana nakon toga, priču o kazeti dozna i Rachel Keller, ambiciozna mlada novinarka i samohrana majka. Rachel se potpuno zaintrigira pričom o kazeti i naknadno saznaje da je umrlo još troje Katienih prijatelja, koji su one večeri bili s njom u kolibi u šumi.

Nije preporučljivo gledanje u ranim jutarnjim satima, kada ste sami ili preplašeni. Mogli bi jednostavno početi vrištati!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook