'Istine, laži'

Saša o TLZP: 'Nisam previše razmišljao u što se upuštam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona, nova lica, no njegovo nam je itekako poznato. Saša Lozar ima novi singl, a veseli se i transformacijama u popularnom showu. Imamo i PREMIJERU SPOTA!

Popularan show Tvoje lice zvuči poznato sprema nam nova iznenađenja, a lica domaće scene spremna su zabaviti publiku. Kako je sam Saša Lozar svoju karijeru i započeo u talent showu Nove TV, nije mu bilo teško uskočiti u novi show i sada pokazati svoju drugu stranu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

'Sudjelovanje u TLZP je za mene ogroman izazov. Nisam previše razmišljao u što se upuštam, ali isto tako znam da mi je pjevanje na prvom mjestu svih mojih ambicija stoga sam se odlučio okušati. Gluma je za mene nešto što tek moram kod sebe otkriti, znam da imam neke i tu talente, ali nisam  previše siguran kako će to funkcionirati u ovakvom formatu. Bit će zanimljivo proći različite žanrove jer nije isto misliti da ti gluma ide od doma na kauču i u društvu, a pogotovo odvažiti se i ući u karakter lika i sve spojiti s pjesmom', kaže Saša koji je izbacio i novi singl 'Istine, laži'. 

PREMIJERNO POGLEDAJTE novi spot za pjesmu 'Istine, laži' kojega je režirao Filip Dizdar.

'Ja sam lik koji voli i plesati tako da ovaj put imam priliku sve spojiti. Dobio sam ponudu i za prvu sezonu, no tad se nisam na to odlučio, a ove godine su iz produkcije bili vrlo uporni i uvjerljivi, pa im hvala na tome. Očekujem dobru zabavu, kandidati su genijalni, svi talentirani ljudi, a neki su mi i dobri prijatelji. Spojio sam ugodu i posao. Sve je za mene ovo ogromno iskustvo koje ću usmjeriti  prvenstveno  prema svojoj pjevačkoj , a tko zna možda jednom i glumačkoj karijeri', poručio je pjevač i voditelj.

Osim Saše Lozara u novoj sezoni ćemo gledati i Luku Bulića, Maju Posavec, Ivanu Marić, Maju Šuput, Renatu Sabljak, Dušana Bućana i Ivana Šarića. Pratite sve vijesti oko kandidata nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznati samo na Showbuzzu Dnevnik.hr-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene