Sarah Seifert popularnost je stekla u showu Supertalent, a sada od popularnosti uspijeva i zarađivati.

Galerija


Sarah Seifert ima pune ruke posla. Barem se tako može zaključiti iz njezinog Instagram profila koji gori s videima koji pokazuju njezino twerkanje.

Vezani članci Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) Zbog njegove strasti su mu se rugali, ali njega nije briga: ''Uvijek će biti ljubomornih'' Sarah Seifert (Foto: Instagram) Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''

Naime, zgodna Vukovarka, nakon Supertalenta odlučila je kapitalizirati svoj talent pa je tako počela intenzivnije plesati po klubovima i video spotovima.

Upravo je ljeto sjajno vrijeme da se ''digne lova'' na klupskoj zabavi pa se tako Sarah može sresti kao plesačicu po klubovima diljem Hrvatske.

Njezino mrdanje guzom nekome je umjetnost, a nekome vulgarnost, no ova Vukovarka posla ima pa je tako ovo ljeto mrdala u Tribunju, Vodicama, na Hvaru… Čini se da joj se telefon užario koliko ju zovu gazde klubova.

Inače, Sarah ima tek 19 godina pa je upravo to mnogima bilo sporno kada su vidjeli kakvu je to ona vrstu umjetnosti izabrala za svoj posao.

 

on

 

on