Sandra Perković osim sportskim uspjesima oduševljava i izgledom.

Galerija


Za Sandru Perković vrijedi pravilo – što starija, to bolja.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Instagram) Slavna Viktorijina anđelica pozirala u badiću neobičnog kroja koji bi se tek rijetke žene usudile odjenuti Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju

Trenutačno naša nauspješnija sportašica Sandra Perković nakon sjajne sezone našla je vremena za kratki odmor na našoj obali kojom je krstarila, a zatim se odlučila i za jednu beauty promjenu.

Naime, aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja nakon kratkog godišnjeg odmora svratila je u frizerski salon kako bi skratila kosu te posvijetlila pramenove, a promjenom se odmah pohvalila na Instagramu, na kojem ju prati 111 tisuća obožavatelja.

"Sviđa li vam se moja nova frizura?" napisala je Sandra ispod fotografije koja je oduševila njezine pratitelje, koji su joj odmah udijelili pregršt komplimenata.

Fotografija je u nekoliko sati skupila više od 6700 lajkova, a u posljednje vrijeme Sandra doista oduševljava ljepotom i pomno biranim odjevnim kombinacijama, jer tko je rekao da profesionalne sportašice ne mogu biti sređene i stylish?

Bravo, Sandra!