'Za mene je otkrivanje Afrike bilo mnogo značajnije. I poslije tebe, Sandra, geografija mi više nikad nije bila ista', priča 18-godišnji Dušan.


Mladi Dušan Vuković oduševio je regiju kada je putem videa pozvao Sandru Afriku da mu bude pratnja na maturalnoj večeri. On dolazi iz malog sela Novi Žednik, ima 18 godina, i ima puno sličnosti sa svojom voljenom Sandrom.

Vezani članci Slika nije dostupna OSTVAREN SAN Mladi Dušan vodio Sandru Afriku na maturalnu večeru Slika nije dostupna (18+) POTPUNO GOLA Obula je tek cipele

Obožava zemljopis, nakon Sandre, ništa nije isto. 'Za mene je otkrivanje Afrike bilo mnogo značajnije. I poslije tebe, Sandra, geografija mi više nikad nije bila ista. Od svih krivina na tvojem tijelu najdraži mi je tvoj osmijeh. Imamo mnogo toga zajedničkog, oboje volimo plesati, oboje udišemo kisik... Kao da smo stvoreni jedno za drugo', pričao je Dušan.

Na odgovor nije dugo čekao, Sandra je putem srpskih medija poručila da će se potruditi uklopiti njegovu maturalnu zabavu u svoj raspored. 'Maturalna zabava je ljeti, u vrijeme kada puno nastupam, ali potrudit ću se uklopiti je u svoj raspored. Obući ću dugačku haljinu, nadam se da će se uklopiti uz njegovo odijelo. Dušan se baš čini kao fin momak', rekla je Sandra. Već sada je izazvala oduševljenje, a ako zaista pristane, Sandra će dobiti još obožavatelja.