Iako se činilo kako je sve spremno za njegov važan dan, simpatični maturant ipak je ostao bez toliko željene partnerice.


Maturant Dušan Vuković hrabrim je i simpatičnim YouTube videom pozvao pjevačicu Sandru Afriku sa mu bude pratilja na maturalnoj zabavi. U videu je naveo nekoliko odličnih razloga zašto bi Sandra trebala prihvatiti njegov poziv. Iako se tome ni najmanje nije nadao, pjevačica je saznala za video i stvarno prihvatila poziv.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Video otkriva zašto je maturant nokautirao profesora: "Odjednom je jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati" Marino Milićević (Foto: Instagram) Tko je taj Hercegovac? Odrastao u malom selu, a sada se za njega otimaju dame iz regije

Nedugo nakon toga, zajedno su se pojavili u jednom talk showu u kojem su pričali o cijeloj simpatičnoj situaciji. Čak što više, zajedno su obilazili butike kako bi bili modno usklađeni kada se poput kralja i kraljice pojave na zabavi. I baš kada se činilo kako je sve dogovoreno i sređeno, Dušan je doznao da na maturalnu zabavu ipak odlazi bez pjevačice!

Sandra je u međuvremenu ugovorila nekoliko gaža izvan Srbije koje nikako nije mogla odbiti jer je s vlasnicima klubova dobra prijateljica. Sandra je odmah javila Dušanu kako mora otkazati zabavu zbog posla, a on je ostao pravi gospodin do kraja.

'Razočaran sam što neću ići sa Sandrom na maturalnu. Nisam ljut jer mi je jasno da joj je karijera na prvom mjestu. Zahvalan sam joj na popularnosti koju sam dobio. Postao sam najveća faca u školi', rekao je Dušan i dodao kako je Sandra obećala da će se iskupiti prvom prilikom i odvesti ga na večeru.