Samir Nurkić, simpatični svirač harmonike iz Zagreba, stao je pred naše kamere i potvrdio kako je zasluženo prošao dalje u popularnom talent showu. Je li uspio prenijeti svoj supertalent slučajnom prolazniku, pogledajte u videu.

Galerija


 

 

S mladim i strastvenim muzičarom Samirom našli smo se u samom srcu Zagreba, gdje smo imali priliku vidjeti njegovu autorsku skladbu, ali i izvedbu, koji su nam oduzeli dah. Koliko talenta ima u svojim prstima, ne čudi nas da se glazbom se bavi profesionalno. Upravo brzim radom prstiju po gumbićima i tipkama harmonike oduševio je žiri Supertalenta i zasluženo završio u polufinalu, a za novi nastup priprema predstaviti ovaj instrument, kako kaže, ''u još brutalnijem izdanju''.

Samir se sviranjem bavi odmalena i dobro se snalazi se u svim žanrovim, no iako obožava ono što radi, najviše ga ispunjava ljubav prema sinu i supruzi koji su velika podrška u karijeri. Pokazao nam se kao veliki virtuoz, no kakav je učitelj pogledajte u videu. Ovu glazbenu školu popratili smo i s Huaweijem P20 Pro a njime isprobali zoom opciju i bokeh opciju, a kako izgledaju fotografije koje smo snimili, pogledajte u galeriji.

Vezani članci Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor zanjihao kukovima na vruće latino ritmove i vratio se u neke prošle dane Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Osam godina su svirali na ulici: Uspjeli su zaraditi toliko novca da su kupili novu kuću