Supertalent u akciji

Zagrepčanin naučio Samirov talent: "Već osjećam kako stižu pare!"

Samir Nurkić Samir Nurkić 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Samir Nurkić Samir Nurkić i Stipe (snimljeno s Huawei P20 Pro) +0 Samir Nurkić i Stipe (snimljeno s Huawei P20 Pro) Galerija

Samir Nurkić, simpatični svirač harmonike iz Zagreba, stao je pred naše kamere i potvrdio kako je zasluženo prošao dalje u popularnom talent showu. Je li uspio prenijeti svoj supertalent slučajnom prolazniku, pogledajte u videu.

 

 

S mladim i strastvenim muzičarom Samirom našli smo se u samom srcu Zagreba, gdje smo imali priliku vidjeti njegovu autorsku skladbu, ali i izvedbu, koji su nam oduzeli dah. Koliko talenta ima u svojim prstima, ne čudi nas da se glazbom se bavi profesionalno. Upravo brzim radom prstiju po gumbićima i tipkama harmonike oduševio je žiri Supertalenta i zasluženo završio u polufinalu, a za novi nastup priprema predstaviti ovaj instrument, kako kaže, ''u još brutalnijem izdanju''.

Samir se sviranjem bavi odmalena i dobro se snalazi se u svim žanrovim, no iako obožava ono što radi, najviše ga ispunjava ljubav prema sinu i supruzi koji su velika podrška u karijeri. Pokazao nam se kao veliki virtuoz, no kakav je učitelj pogledajte u videu. Ovu glazbenu školu popratili smo i s Huaweijem P20 Pro a njime isprobali zoom opciju i bokeh opciju, a kako izgledaju fotografije koje smo snimili, pogledajte u galeriji.

Pogledaj i ovo Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Radi punom parom! Sjećate se harmonikaša koji je cijelu regiju dignuo na noge? Sprema nešto novo, pogledajte o čemu je riječ!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene