Sal Valentinetti stigao je na Supertalent i potpuno oduševio žiri, publiku i Heidi Klum! Pogledajte njegov maestralan nastup!


Kakav kralj! Sal Valentinetti stigao je na američku verziju Supertalenta kako bi pokazao svoj najveći talent - pjevanje. Porijeklom je Talijan te za život zarađuje kao dostavljač pizza. Stigao je okružen svojom velikom obitelji, koja ga podržava jako.

Vezani članci Frano Ridjan Trebalo mu je dugo da razmisli, ali neostvarena želja Frane Ridjana dobro će vas nasmijati Cota G4 (Foto: Nova TV) Oduševljavali su gledatelje Supertalenta, a sad nastupaju bez prestanka: "Puno je interesa, suradnji"

Osvojio je svojim netipičnim stavom, ali kad je zapjevao, svi su ušutili, shvatili ga ozbiljno i potpuno se oduševili! Izveo je 'My Way' Francka Sinatre i potpuno oduševio.

'Zabavit ću vas kao nikad dosad! Nisam došao ovdje sudjelovati, već pobijediti', rekao je prije nastupa Sal. Da je mislio ozbiljno, svi su shvatili tek poslije. Toliko je rasturio žiri, da je Heidi Klum stisnula zlatni buzzer. A mi smo zaplakali od dirnuća! Svaka čast!