Poznati domaći par ove će subote izgovoriti sudbonosno "da" na jednom bajkovitom imanju u Istri

Galerija


Poznati domaći par ove će subote izgovoriti sudbonosno "da" na jednom bajkovitom imanju u Istri.

Vezani članci Franka Batelić - 1 Franka objavila neviđene fotografije vjenčanja sa Ćorlukom, jedna je posebno dirljiva: "Najljepša uspomena sad kad je više nema" Franka Batelić (Foto: Instagram) Ćorlukina Franka pokazala svima što radi nakon nogometnog ludila koje je zahvatilo cijelu Hrvatsku

Radi se o pjevačici Franki Batelić i nogometašu Vedranu Ćorluki, koji su se prije vjenčanja odlučili opustiti na romantičnoj večeri u njezinu rodnom Rapcu.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Vedran je fotografiju s večere podijelio na svom profilu na Instagramu te je šalom na svoj račun ponovno nasmijao sve svoje sljedbenike. "Večera s Frankom i Duško Lokin frizura", napisao je Čarli ispod fotografije na kojoj lijepa i talentirana pjevačica pozira s čašom vina u ruci i osmijehom na licu.

Ćorluka Franka (Foto: Instagram)
Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram)

Fotografija je u nekoliko sati prikupila gotovo 45 tisuća lajkova, a možemo tek zamisliti koliko će lajkova dobiti fotografije s vjenčanja kada budu objavljene.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Podsjetimo, par će sudbonosno "da" izgovoriti nakon šest godina veze, a njihova ljubavna priča započela je na party plaži Zrće davne 2012. godine.

Kako je Vedran istaknuo u jednom intervjuu, u Franki je pronašao sve ono što želi da svaki muškarac pronađe u ženi.