Robert Pattinson krenuo je dalje sa životom nakon prekida zaruka s repericom FKA twigs.

Galerija


Posljednjih nekoliko dana zvijezda Sumrak sage, glumac Robert Pattinson našao se usred tračeva o početku nove veze s kolegicom glumicom Suki Waterhouse

Vezani članci Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Obznanili svima da se vole, pa razmjenjivali nježnosti na koncertu popularnog narodnog pjevača Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

32-godišnji glumac koji je prošle godine prekinuo zaruke s repericom FKA twigs, proteklog je vikenda potvrdio novu vezu kada je viđen kako strastveno ljubi i zagrljen šeće sa Suki.

Miljenik ženske publike nije skidao osmijeh s lica, a ni ispuštao Suki iz zagrljaja tijekom šetnje Notting Hillom i odlaska u kino gdje su gledali film ''Mamma Mia 2'', a zaustavili su se i u Soho Houseu, piše Daily Mail te dodaje kako je novom paru na prvom mjestu trenutno zabava.

“Rob se trenutno zabavlja i definitivno je nastavio dalje nakon prekida zaruka! Voli se zabavljati na pauzama između snimanja i on i Suki se sjajno provode zajedno. Trenutno ne traži ozbiljnu vezu, ali definitivno su pali jedno na drugo“, izjavio je izvor blizak glumcu.

Suki je prije Roberta ljubila glazbenika Milesa Kanea s kojim je zadnji put viđena prošle godine.

Fotografije zagrljenih Suki i Roberta Pattinsona pogledajte OVDJE.