Sjajno se provode!

Strastveni poljubac potvrdio nagađanja: Pattinson raskinuo zaruke pa utjehu pronašao u lijepoj kolegici

Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Robert Pattinson krenuo je dalje sa životom nakon prekida zaruka s repericom FKA twigs.

Posljednjih nekoliko dana zvijezda Sumrak sage, glumac Robert Pattinson našao se usred tračeva o početku nove veze s kolegicom glumicom Suki Waterhouse

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Zaljubili se na setu Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom!

32-godišnji glumac koji je prošle godine prekinuo zaruke s repericom FKA twigs, proteklog je vikenda potvrdio novu vezu kada je viđen kako strastveno ljubi i zagrljen šeće sa Suki.

Miljenik ženske publike nije skidao osmijeh s lica, a ni ispuštao Suki iz zagrljaja tijekom šetnje Notting Hillom i odlaska u kino gdje su gledali film ''Mamma Mia 2'', a zaustavili su se i u Soho Houseu, piše Daily Mail te dodaje kako je novom paru na prvom mjestu trenutno zabava.

“Rob se trenutno zabavlja i definitivno je nastavio dalje nakon prekida zaruka! Voli se zabavljati na pauzama između snimanja i on i Suki se sjajno provode zajedno. Trenutno ne traži ozbiljnu vezu, ali definitivno su pali jedno na drugo“, izjavio je izvor blizak glumcu.

Suki je prije Roberta ljubila glazbenika Milesa Kanea s kojim je zadnji put viđena prošle godine.

Fotografije zagrljenih Suki i Roberta Pattinsona pogledajte OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene