Opa!

Jedna od najpoznatijih pjevačica slavi nezavisnost Kosova, Srbi je izvrijeđali na Twitteru

Rita Ora (FOTO: Getty) Rita Ora (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (FOTO: Getty) +0 Rita Ora (FOTO: Getty) Galerija

Rita Ora rodom je iz Prištine. Stoga ne čudi što će se pojaviti tamo kako bi proslavila 10. godišnjicu nezavisnosti Kosova.

Rita Ora stiže na Kosovo! Naime, mlada je pjevačica tamošnjih korijena te se raduje danima koji su pred njezinim narodom. Na društvenim mrežama napisala je kako je jako uzbuđena što će prisustvovati desetoj godišnjici proglašenja Republike Kosovo.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Vrlo sam uzbuđena što ću vam se pridružiti na Kosovu na proslavi 10. godišnjice nezavisnosti, 17. veljače. Za tu prigodu dizajnirala sam i duksicu koju ćete moći kupiti kao uspomenu na noć koju ćemo provesti zajedno. Vidimo se uskoro", napisala je Rita na svom Twitteru.

Mnogi su joj ljudi iz Srbije poručili da je dobrodošla u Srbiju, a bilo je i uvreda na njezin račun, budući da je Kosovo za Srbiju itekako osjetljiva tema.

Inače, Rita Ora rođena je 1990. u Prištini, a s roditeljima se preselila u London kada joj je bila svega godina dana. U Londonu je odrasla i tamo živi, no čini se da nije zaboravila svoje korijene.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene