Snažna poruka!

13-godišnjakinja s nevjerojatnom pričom - 'Od tebe svi mogu učiti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mislim da svi u ovoj prostoriji mogu danas od tebe nešto naučiti!', poruka je koju je dobila 13-godišnja hrabra i talentirana djevojčica.

Rion Paige je djevojčica koja je američki 'X Factor' bacila na koljena. Njezinoj izvedbi pjesme 'Blown Away' pjevačice Carrie Underwood nisu se mogli prestati diviti članovi žirija pa ni strogi Simon Cowell.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi čovjek Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

13-godišnja Rion Paige pokazala je na audiciji američkog showa 'X Factor' koliko talenta, energije i pozitivnog životnog stava stanuje u njezinom malenom tijelu.

Ova djevojčica, koja je na audiciju došla iz rodnog Jacksonville (Florida), publici i žiriju je pokazala ne samo talent već i moćnu priču koja čini njezino maleno biće.

>> 'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

Naime, Rion je skoro potpuno slijepa na desno oko, a pati i od bolesti koja joj uzrokuje iskrivljenje ručnih zglobova. No, djevojčica je unatoč poteškoćama vesela i puna energije, samouvjerena i nevjerojatnih vokalnih sposobnosti. Žiri je bio oduševljen, publika se rasplakala, a sve ih je zajedno podigla na noge te istovremeno, može se reći, simbolično 'bacila na koljena'.

'Mislim da svi u ovoj prostoriji mogu danas od tebe nešto naučiti', rekla joj je članica žirija Demi Lovato.

'Svjedočim strasti. Sve u vezi tebe je tako nevjerojatno', rekla joj je Kelly Rowland.

'Doslovno mislim da si izvanredna. Zaista to mislim. Ovu audiciju ću dugo pamtiti. Divna si osoba u svakom pogledu', rekao joj je najstroži član žirija Simon Cowell. 'Ovo je najlakše dano 'DA' koje sam ikad izgovorio u životu'.

U priloženom videu pogledajte nastup malene Rion Paige.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene