Riječka manekenka Antonija Gržinić skinula se u toples i ocrtala svoje tijelo u navijačke boje.

Galerija


Antonija Gržinić do danas je bila manje poznata široj javnosti no nakon fantastične ideje koju je odradila s riječkim timom make up umjetnika, zasigurno će je mnogi upamtiti.

Antonija Gržinić (FOTO: Daniel Domika)
Antonija Gržinić (FOTO: Daniel Domika)

Vezani članci Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus se skinula i po svome tijelu ispisala imena hrvatskih reprezentativaca Ćiro Blažević (Foto: AFP) ''Trener svih trenera'' odriče se te titule: ''Je**m ti moj egoizam, nacija gleda hoće li biti sretna ili neće''

Ovo je uvjerljivo najatraktivniji ''dress'' koji smo vidjeli do sada. Antonija se skinula u toples, a potom na riječkoj obali prepustila stručnim rukama da ukrase njezino tijelo.

Antonija Gržinić (FOTO: Daniel Domika)
Antonija Gržinić (FOTO: Daniel Domika)

Za body painting bila je zadužena Adriana Sabljak, dok make up potpisuje Daniel Domika.

Mi vam donosimo fotke i video ove atraktivne podrške našim dečkima u Moskvi.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.