Sledgehammer

Rihanina u novom izdanju - kako vam se čini?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rihanina nova pjesma naći će se na soundtracku filma 'Star Trek: Beyond'.

Pjevačica Rihanna ponosno je objavila svoju novu pjesmu 'Sledgehammer' koja će se naći i na na soundtracku nadolazećeg filma "Star Trek: Beyond".

Pogledaj i ovo Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Bravo Denis! Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati"

Uz nju, na pjesmi koja je već zaludila fanove radila je i Sia.

 

 

As a Star Trek fan, I am honored to have the theme song for the new @StarTrekMovie! Hear #SLEDGEHAMMER now on @TIDAL and @itunes

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Film kojeg mnogi s nestrpljenjem čekaju uskoro dolazi u kina, a ženski dio publike jedva čeka vidjeti glumca Chrisa Pinea u glavnoj ulozi. Osim njega u glavnim ulogama su Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Zachary Quinto kao Spock, te Simon Pegg, Zoë Saldana, Karl Urban i nesretno preminuli Anton Yelchin u ulogama Scottyja, Uhure, Bones McCoya i Chekova.

Radnja filma je sljedeća: Posadu 'USS Enterprisea' napao je nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima

Film je režirao Justin Lin, scenarij su napisali Doug Jung i Simon Pegg, dok su za produkciju zaduženi bili J.J. Abrams i Bryan Burk.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene