Ubijen je Hrvat!

Rex rješava hrvatski slučaj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sljedeći tjedan gledatelji će premijerno u Hrvatskoj vidjeti kako poznati policijski pas Rex rješava slučaj ubijenog Hrvata.

Tako će u ovoj popularnoj seriji njemačko- talijanske produkcije gledatelji ispred malih ekrana čuti hrvatske rečenice i riječi.

U zagonetnoj pucnjavi u okolici Rima, ubijen je Hrvat po imenu Bogdan Vladić. Tijekom istrage Rivera otkriva da se u prtljažniku kombija koji je Vladić parkirao u blizini mjesta zločina, nalazi dijete.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

>> Ivana Nanut intervjuirala inspektora Rexa

Iznenađujuće otkriće uvodi Riveru u svijet ilegalnih posvajanja u koji su upleteni prevareni roditelji i cinični kriminalci. Rivera otkriva da je dijete trebalo biti dostavljeno neprofitnoj organizaciji zvanoj 'Sretne obitelji' koju vodi Sabrina Varese.

'Ako ne prestaneš nećeš vidjeti svoje dijete ni obitelj', riječi su glumca koji će utjeloviti Hrvata u Inspektoru Rexu. Pred kraj epizode hrvatski gledatelji će čuti još jednu hrvatsku riječ 'Sretno'.

U talijanskoj verziji Rexa, ovaj izuzetno pametan pas dobio je ponovno novog vlasnika i detektiva. Riječ je o talijanskom glumcu Ettoreu Bassiju, koji je poznat hrvatskoj publici po ulozi u seriji 'Novi život', kojeg je svojedobno emitirala Doma TV. Glumio je i u popularnoj talijanskoj seriji 'Karabinjeri' u kojem je tumačio lik Andrea Ferrija.

Ulogu u Inspektoru Rexu prihvatio je 2012. godine. Gledatelji trenutno mogu pratiti zgode ovog šarmantnog dvojca, a od srijede je krenula 13. sezona u kojoj će David i Rex rješavati slučaj ubijenog Hrvata.

Epizodu u kojoj Rex rješava slučaj ubijenog Hrvata možete u cijelosti pogledati na OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene