Jeste li ikada išli za tim kako se voditelji mijenjaju iz projekta u projekt? Ovo je četvrta sezona Supertalenta, a mi smo provjerili koliko su dečki ostali mladi.


Voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin omiljeni su voditeljski par u Hrvatskoj. Nova sezona Supertalenta, između ostalog, s nestrpljenjem se očekuje i zbog njih dvojice.

Vezani članci Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Novi voditelj ''Supertalenta'' otkrio nam je postoji li strah od novog projekta i negativnih komentara Rene Bitorajac o Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Rene o reakcijama na Supertalent: ''Još me nikad toliko ljudi nije zaustavilo u dućanu''

Mi smo zavirili u našu arhivu i iskopali fotografije ovog dvojca iz svih sezona. Istina je, dečki se dobro drže, no razlika se ipak vidi.

Prva sezona ovog mega popularnog showa bila je 2009. godine što znači da su se dečki imali vremena promijeniti. Mi vam donosimo fotografije kroz sve sezone, ali i anketu gdje vam nudimo mogućnost da odaberete vrijeme kada su dečki najbolje izgledali.