Španjolske ljepotice

Atraktivna supruga Ivana Rakitića ima jednako atraktivnu sestru Irene s kojom obožava pozirati

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić i supruga (Foto: Insatgram) Galerija

Raquel Mauri velika je zvijezda domaćih i stranih medija, a to bi mogla postati i njezina sestra.

Raquel Mauri velika je zvijezda domaćih, ali i stranih medija.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Baš znaju uživati! Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

Radi se o supruzi našeg reprezentativca Ivana Rakitića, koja je njegovo srce osvojila dok je radila kao konobarica i nakon što mu je poslužila kavu u jednom hotelu, dan prije nego je on potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine.

Ivan Rakitić i supruga (Foto: Insatgram) Ivan Rakitić i supruga (Foto: Insatgram) Foto: Insatgram

Zaljubljeni nogometaš više je puta naglasio kako je to za njega bila ljubav na prvi pogled, a par se vjenčao 2013. godine te ima dvije kćeri.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno. Ni George Clooney ne bi to bolje izveo."

Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Za atraktivnom Raquel, koja je Ivanova najveća podrška, poludjeli su i španjolski mediji, a na nedavnom spektakularnom dočeku naših viceprvaka u Zagrebu, pozornost je plijenila i njezina jednako atraktivna sestra Irene.

Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ona se bračnom paru Rakitić na pozornici pridružila sa svojim suprugom Albertom Lopezom, a Irene je Vatrene bodrila iz Rusije baš kao i Raquel.

Irene Mauri (Foto: Instagram) Irene Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nismo mogli ne primijetiti kako Irene izgleda jednako atraktivno kao i njezina sestra, što dokazuje i njezin profil na Instagramu. Ostavljamo vam da se uvjerite sami. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene