Koliko ljepote!

Raj na zemlji nalazi se u Hrvatskoj - Dokaz je OVDJE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toliko ljepote na jednom mjestu... i to upravo u Hrvatskoj!

Kultni hvarski klub Carpe Diem posljednjih je 15 godina, po mnogima, glavna asocijacija za naš najsunčaniji otok. A ove godine dobiva i pojačanje!

Pogledaj i ovo PR Tame Impala Glazbeni revolucionari Tame Impala po prvi put samostalno u Hrvatskoj ovo ljeto u pulskoj Areni!

Ove se godine, uz carpe diem Beach, rezidenciju otvorenu prije pet godina u uvali Stipanska, na otoku Marinkovcu, jednom od hvarskih Paklenih otoka, Carpe Diem grupa proširila i na dodatne dvije lokacije - na otok Jerolim, također dio Paklenih otoka, gdje je otvoren AMO Beach, koji će posjetiteljima ponuditi odmor i pravi wellness ugođaj te na povijesnu lokaciju Veneranda, u samom gradu Hvaru kroz koju će se u sam grad vratiti i bogat umjetnički program.



Na carpe diem Beachu se već dobro udomaćio slogan 'Izvrsne gastro delicije i pića vrhunske kvalitete/ relax/spa/sport za uspješno iskorišten dan!'. Na otoku je još 2008. godine započeta tradicija novog pristupa gastroturizmu koji su gosti s oduševljenjem prihvatili.

Zbog sve većeg interesa za obogaćivanjem takve vrste sadržaja, na 2500 četvornih metara ukalupljenih u božansku prirodnu harmoniju za sva osjetila nalazi se luksuzni restoran s lounge dijelom, velika terasa s koje pogled puca prema obližnjim otocima i horizontu i 5 barova.

FOR FESTIVAL

Prvo događanje kojim Carpe Diem ove godine otvara ljetnu sezonu je veliki trodnevni For Festival koji traje od 21. do 23. lipnja na kojem će nastupiti neka od najzvučnijih svjetskih imena elektronske glazbe.

Među live izvođačima tako će biti i Solange Knowles, sestra poznatije Beyonce , čiji se dolazak također očekuje, a nastupit će i James Blake, Tame Impala, James Murphy, Nicolas Jaar, Tensnake, 2manydjs i brojni drugi. Festival će se održati na tri lokacije Carpe Diem Hvar grupe, pa će popodnevni program biti raspoređen na carpe diem Beach i AMO Beach, dok će večer biti rezervirana za Venerandu i carpe diem Beach u noćnom programu.

Ovo je prvo izdanje For Festivala u organizaciji poznatog australskog labela Modular i na njega dolaze uistinu najjači svjetski live izvođači, od kojih većina do sad nije nikad nastupila u Hrvatskoj.

No, ovo je samo dio hvarske ovogodišnje ponude. U Venerandi će se održavati razni kulturni, gastronomski i modne eventi.

Izgleda kako će ova godina na Hvaru biti itekako uzbudljiva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene