Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tim ‘Radne akcije‘ pomoći će potrebitima i darovati im dom o kakvom cijeli život maštaju! Od 07.lipnja samo na Novoj TV


Prekrasan topao dom u kojem se obitelj osjeća ugodno i sigurno, prostor za dječju igru, dnevni boravak za okupljanje cijele obitelji, veliki stol za zajedničke obroke, kuhinja, kupaona. To je dom kakvoga svatko od nas zaslužuje, ali nažalost to je nekim obiteljima tek nedostižan san. Serija humanitarnog karaktera Radna akcija može taj san pretvoriti u stvarnost.

Vezani članci Još jedno priznanje za Novu TV Novoj TV još jedno priznanje za najkvalitetniji program na tržištu – zlatna medalja QUDAL: QUality meDAL 2021/2022 Slika nije dostupna Pokucali im na vrata: 'Ne mogu više ni najosnovnije stvari obavljati u ovom stanu'

Giuliano, Minea i Mario Petreković oduševili Splićane - 'Ne bi imalo smisla da nakon showa stanem'

Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomoći će potrebitim obiteljima, onima koje je sreća zaobišla. Nezaposlenost, siromaštvo, teška bolest ili smrt člana obitelji, okrutnom igrom sudbine može zadesiti svakoga od nas, a takvim obiteljima tim Radne akcije olakšat će život i darovati dom o kakvom cijeli život maštaju.

Vrijeme je da se zasuču rukavi i krene na posao, jer za jako malo vremena treba napraviti puno posla! Ekipa Radne akcije pokazala je suosjećanje prema obiteljima koje nisu imali toliko sreće u životu, te si je zadala težak posao. Obitelj je poslana na odmor, a za to vrijeme ekipa Radne akcije će napraviti nemoguće – u samo nekoliko dana njihov će oronuli dom pretvoriti u dom iz njihovih snova. Minea i vođa radova Ante moraju prvo napraviti plan, a onda moraju poduzeti sve da ga i ostvare. Iako su radnici u velikoj stisci s vremenom, uvijek će naći vremena za mali savjet kako bi potakli gledatelje da i sami krenu u renoviranje vlastitog doma.

Minea nikad provokativnija kao Cher – bolja i od originala!

Nakon nekoliko dana odmora obitelj se vraća u svoj novi stari dom, a tamo ih očekuje iznenađenje života. Već na ulazu u stan ne mogu sakriti oduševljenje. Rezultat koji je tim Radbe akcije postigao u tako kratkom vremenu zapanjujući je i obitelji je ganuta do suza. Njihov dom je sada potpuno drugačiji, onakav kakvog jedna obitelj zaslužuje.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook