Pogledajte kako je bilo

'Happy' pokrenuo val sreće u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz Pharrella Williamsa svijet je postao sretnije mjesto! 'Happy' se plesao i na prepunom Trgu Bana Jelačića! A kako je bilo – pogledajte u videu!

Hrvatima je izgleda dosta sivila i problema, zato cijela zemlja pleše uz veliki hit Pharella Williamsa i njegov 'Happy' koji je bio i nominiran za ovogodišnjeg Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz Uoči dodjele Neugodnjaci na Grammyjima: Neki su nagradu slomili, a neki su skidali hlače

Objavljena verzija spota 'Happy' snimljena u Splitu

'Happy' je probudio hrvatske građane, pa su se tako mnogi od njih okupili na središnjem gradskom trgu kako bi zajedno zaplesali na već dobro poznate taktove. Za koreografiju plesnog događaja zaslužni su članovi Atomic Dance Factoryja, a glavni je cilj je zabava!

'Željeli smo napraviti nešto što još nitko nije, a to je najveći Soul Train Line Dance u Hrvatskoj, vjerojatno i u svijetu. Ljudi koji su plesali Soul Train 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, imali su jednostavnu zadaću, a to je da se dobro zabave. Smatramo da nam to upravo treba, vesele i sretne vijesti, i da trebamo to podijeliti sa što više ljudi', rekao je Saša Krnetić iz Atomica.

Video će biti prikazan na službenoj webstranici globalne akcije biti lansirana 20. ožujka, a akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene