Nova epizoda donosi još uzbudljivije trenutke u showu Tvoje lice zvuči poznato.


U ovotjednoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo po prvi put novost sezone, mini koncert, a to znači da će jedan kandidat izvesti i više pjesama jednog izvođača. Ovaj zadatak dobit će Matteo Cetinski koji će na binu popularnog glazbeno zabavnog showa dočarati koncertnu atmosferu Parnog valjka izvodeći pjesme ''Jesen u meni'' i ''Lutka za bal''. Nakon Dvornika Matteo postaje Aki Rahimovski, a o zadatku kaže: ''Zadovoljan sam jako, odrastao sam s njima. Prvi tulumi su bili s njihovim pjesmama, prva zaljubljivanja…Jedva čekam tu masku, a vokalno je zahtjevan.''

Matteo Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr)

U showu ćemo imati priliku čuti Filipovu izvedbu pjesme ''Sexyback'' Justina Timberlakea, a hoće li ovaj natjecatelj uspjeti skinuti sve Justinove specifične prepoznatljive plesne pokrete, tek ćemo vidjeti. ''Gušt mi je ovo bilo vježbati, ne moram štikle nositi, samo ples i zafrkancija.'' – izjavio je Filip ususret sljedećem nastupu.

Filip Dizdar (FOTO: Dnevnik.hr)

Magazin je već nekoliko puta bio zadatak natjecateljima showa kroz prethodne sezone, no prvi puta netko će utjeloviti pjevačicu Andreu Šušnjaru. Lana Jurčević zahvaljujući ovom zadatku postaje plavuša i utjelovljuje po prvi puta nekoga s domaće glazbene scene. ''Jako sam zadovoljna zadatkom. Napokon sam došla na svoje govorno područje. Oduvijek sam htjela biti pjevačica Magazina.'' – izjavila je Lana.

Damir Kedžo se transformira od tonova C3 u prošloj emisiji do robusnog baritona Toma Jonesa u ovotjednom izdanju showa. Kedžo će se morati postarati nekih 30 godina, a ovom zadatku kaže: ''Naravno da me malo strah. Prošao je sve glazbene pravce i bio uvijek genijalan. Jako se veselim, možda i najviše do sada.''

Damir Kedžo (FOTO: Dnevnik.hr)

Thompson dolazi prvi puta u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a pjesmu ''Zaustavi se vjetre'', baš poput njega, nastojat će izvesti Ana Maras Harmander.

Ana Maras Harmander (FOTO: Dnevnik.hr)

Žanamari Perčić izvest će pjesmu ''Jai Ho'' od Pussycat Dolls. ''Potrudit ću se da budem kao Indira, pa što bude bude.'' – izjavljuje Fil Tilen, dok će zadatak transformiranja u Coloniu imati i joker izvođač Hane Hegedušić za kojeg Fil smatra da je jedan od najboljih imitatora Colonie. O kome se radi i hoće li moći nadmašiti taj nastup, tek ćemo vidjeti.

Žanamari (FOTO: Dnevnik.hr)

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.