Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvrtak, 9. svibnja 2013. godine ostat će zlatnim slovima upisan u povijest domaće kinematografije.


Od sljedećeg četvrtka, 9. svibnja u domaćim kinima počinje se prikazivati prvi hrvatski 3D film – Slučajni prolaznik. U kino distribuciju kreće prvi hrvatski film snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji: 'Slučajni prolaznik'! Riječ je o novom filmu redatelja i producenta Joze Patljaka ('Jozef') u kojem su glavne uloge ostvarili Elizabeta Kukić, Igor Hamer i Neven Aljinović – Tot.

Dobitnici 5x2 karte za ovaj film su ANDREJA MATANOVIĆ, DRAŽEN BARUKČIĆ, ZVJEZDANA BOBIĆ, TOMISLAV HREN I IRINA MARIĆ.

>> Will Smith sa sinom snimio HIT film, pogledajte PREMIJERNI foršpan!

Vezani članci PR Osvojite putovanje u Disneyland i sa svojim mališanima doživite avanturu iz bajke PR Adventski kalendar Dnevnik.hr-a je završen! Pogledajte tko je osvojio zadnju nagradu

'Slučajni prolaznik 3D' svoju je premijeru imao na posljednjem filmskom festivalu u Puli, a riječ je o priči s ruba hrvatskog društva u kojoj mladić iz Zagreba živi skupljajući boce po kantama za smeće i konstantno pokušava pronaći izlaz iz takve situacije. U tome će mu pokušati pomoći sredovječna konobarica s vlastitim osobnim problemima, a zajedno ovaj neobičan par pronaći će svjetlo na kraju tunela... Ili zauvijek ostati u njegovoj tami.

Iako netipično za takav žanr, film obiluje atraktivnim scenama snimljenim u 3D tehnologiji kakve hrvatska publika na domaćem filmu do sada nikada nije imala prilike vidjeti. Prepun scena snimljenih u eksterijeru (od kojih su neke od najatraktivnijih lokacija Trg bana Josipa Jelačića, Ilica i ulica Marina Držića) film „Slučajni prolaznik“ svojom će zamamnom produkcijom uvući gledatelje u svoju priču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook