Nešto novo

Provokativna modna kampanja Ivice Skoke - DIVA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati domaći modni dizajner Ivica Skoko koji svojim ženstvenim dizajnom već godinama intrigira domaću modnu publiku predstavlja provokativnu kampanju za autorsku kolekciju DIVA.

Ivica Skoko priredio je novu kolekciju DIVA za nadolazeći FASHION.HR. Protagonistice kampanje pripadnice su različitih generacija, tri dive jedinstvene osobnosti, ali jednako snažno izraženog karaktera - one su Diva Galaksija, prva hrvatska drag queen, 84-godišnja Bessie Antoaneta Milić koja se izvrsno snašla u ulozi modela te mlada Neva Cirkveni koja gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga.

Pogledaj i ovo Ivica Skoko (Foto: PR) Glamur na pisti Majstor glamura Ivica Skoko oduševio publiku Bipa FASHION.HR-a

>> Skoko opet briljirao svojom raskošnom kolekcijom na Fashion.hr-u!

Kampanju potpisuje etablirani modni fotograf Šime Eškinja dok je styling kose djelo Katice Topčić za Kevin Murphy. Poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling modela, a zaslužna je i za jedinstveni make-up koji potpisuje Illamasqua.

'Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama iako su mi one najdraže i moj zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku i aplikacije iste što je pridonijelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama... Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen... Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju', pojasnio je Ivica Skoko.

FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Ivice Skoke u suradnji s Illamasquom koja ujedno potpisuje službeni make up događanja, na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30h.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene