Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao i mnoge svjetske zvijezde, i Jelena Rozga prati trendove.


Pjevačica Jelena Rozga pozirala je Story u svojem ekološkom izdanju, te je naglasila kako joj je ekologija jako važna.

Vezani članci Jelena Rozga Rozga iznenadila objavom svoje golišave fotke, na neočekivani prizor reagirale su i druge poznate Hrvatice Jelena Rozga Jelena Rozga odgovorila na glasine o vezi s našim poznatim chefom i konačno otkrila svoj ljubavni status

I sama pridonosi očuvanju okoliša: 'Odvajam otpadnu amabalažu, uvijek pazim da razvrstam papir i plastiku, kad god mogu, šećem se umjesto da vozim auto, racionalno trošim električnu energiju, vodu i slično'.

>> Primjer koji treba pratiti: Slavni znaju kako biti ekološki osviješteni!

Osim što je ekološki osviještena, važno joj je i da njezin odabranik bude takav. 'Ne bih mogla biti s nekim tko ne dijeli moje svjetonazore, pa tako i kad je riječ o ekološkoj osviještenosti', rekla je pjevačica.

Jelena najradije koristi organsku kozmetiku, te bira odjeću od prirodnih materijala. 'Moj se posao sastoji od kretanja stoga odjeća na meni mora disati. Kad ste javna osoba, vaš se glas čuje i treba ga iskoristiti. Ne samo moj, treba slijediti bilo čiji dobar primjer i primijeniti ga u vlastitom životu. Sretna sam ako svojim odgovornim ponašanjem prema okolišu drugima pružam primjer', poručila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook