Dirljiv trenutak

FOTO Oduševili jedan drugog - Evo kako!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo je trenutak koji je raznježio svijet!

Princ Harry sigurno zna kako učiniti da se netko u njegovoj blizini osjeća poput princa. Princ je prisustvovao dodjeli nagrada u Londonu koje su dodijeljene djeci s posebnim potrebama, njihovim članovima obitelji i zdravstvenim djelatnicima.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Princ Harry spasio djevojčicu – nije bila svjesna što se događa!

4-godišnji Carson Hartley osvojio je nagradu 'Inspirational Child' za dječake u dobi od 3-6 godina. Carson je rođen s 27 tjedana, težio je dvije kile, a bori se s nizom medicinskih problema, poput srčane mane, krhkih kostiju i spine bifide, urođenog deformiteta kičmenog stuba i kičmene moždine. Prošao je više od 30 operacija otkako je napunio 3 godine, a njegovi liječnici kažu da su iznenađeni dječakovom otpornošću i zaraznim osmijehom. Dječak daje nadu i drugoj djeci.

Simpatični Carson družio se i s princem Harryjem, a Harry nije mogao odoljeti njegovoj vedroj naravi pa su se i zagrlili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene