Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je trenutak koji je raznježio svijet!


Princ Harry sigurno zna kako učiniti da se netko u njegovoj blizini osjeća poput princa. Princ je prisustvovao dodjeli nagrada u Londonu koje su dodijeljene djeci s posebnim potrebama, njihovim članovima obitelji i zdravstvenim djelatnicima.

Princ Harry spasio djevojčicu – nije bila svjesna što se događa!

Vezani članci Prinčevi Harry i William - 1 Komentari na to kako će prinčevi Harry i William reagirati na popularnu seriju sve glasniji, uvjereni su da znaju tko će biti bijesan Princ Harry, Jill i Joe Biden Princ Harry veliki je prijatelj američke prve dame, na vidjelo izašli i detalji, a o njihovom odnosu oglasio se i Joe Biden

4-godišnji Carson Hartley osvojio je nagradu 'Inspirational Child' za dječake u dobi od 3-6 godina. Carson je rođen s 27 tjedana, težio je dvije kile, a bori se s nizom medicinskih problema, poput srčane mane, krhkih kostiju i spine bifide, urođenog deformiteta kičmenog stuba i kičmene moždine. Prošao je više od 30 operacija otkako je napunio 3 godine, a njegovi liječnici kažu da su iznenađeni dječakovom otpornošću i zaraznim osmijehom. Dječak daje nadu i drugoj djeci.

Simpatični Carson družio se i s princem Harryjem, a Harry nije mogao odoljeti njegovoj vedroj naravi pa su se i zagrlili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook