Kakva radost

Fotografija koja je raspametila sve ljubitelje kraljevske obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je veliki dan u kraljevskoj obitelji, a mali princ slavi svoj 2. rođendan. Mali šarmer je već osvojio sva srca, a obitelj je podijelila i novu fotografiju na svojem službenom profilu.

Mali ljepotan zaraznog osmijeha svakim je danom sve slađi! Princ George svakako je najomiljeniji član britanske kraljevske obitelji, a danas slavi 2 godine.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Mali princ: 'George je živahan, ponaša se poput malog majmunčića'

Kensingtonska palača tom je prigodom objavila i njegov portret kojeg je snimio slavni modni fotograf Mario Testino i to na krštenju njegove sestrice princeze Charlotte. Testino je ujedno bio i omiljeni fotograf princeze Diane.

Mali princ donio je radost na dvor, pa je ova fotografija i njegovo pravo lice. Inače,  njegov tata  princ William nedavno je otkrio i neke detalje o svojoj maloj obitelji. 'Sada je puno više odgovornosti, posebno kada je George tako živahan i ponaša se poput malog majmunčića', rekao je nedavno William.

U našoj galeriji pogledajte i njegove najslađe fotografije. Sretan rođendan malom princu šarmeru!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene