Danas je veliki dan u kraljevskoj obitelji, a mali princ slavi svoj 2. rođendan. Mali šarmer je već osvojio sva srca, a obitelj je podijelila i novu fotografiju na svojem službenom profilu.


Mali ljepotan zaraznog osmijeha svakim je danom sve slađi! Princ George svakako je najomiljeniji član britanske kraljevske obitelji, a danas slavi 2 godine.

Mali princ: 'George je živahan, ponaša se poput malog majmunčića'

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Kate Middleton i princ William - 9 Prekinuli su dva puta prije vjenčanja, šuškalo se da William vara Kate s njoj bliskom osobom, no dokazali su da su jači od svega!

Kensingtonska palača tom je prigodom objavila i njegov portret kojeg je snimio slavni modni fotograf Mario Testino i to na krštenju njegove sestrice princeze Charlotte. Testino je ujedno bio i omiljeni fotograf princeze Diane.

Mali princ donio je radost na dvor, pa je ova fotografija i njegovo pravo lice. Inače,  njegov tata  princ William nedavno je otkrio i neke detalje o svojoj maloj obitelji. 'Sada je puno više odgovornosti, posebno kada je George tako živahan i ponaša se poput malog majmunčića', rekao je nedavno William.

U našoj galeriji pogledajte i njegove najslađe fotografije. Sretan rođendan malom princu šarmeru!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook