Prince George ove godine kreće u prvi razred, a cijena njegova školovanja je "prava sitnica".

Galerija


Nova školska godina samo što nije počela, a među brojnim prvašićima diljem svijeta u školu kreće petogodišnji princ George, najstarije dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Vezani članci Kraljevska obitelj Kraljevska obitelj okupila se prvi put od pojave pandemije, kraljica zabrinula javnost jednim detaljem Princ William i Kate Middleton William i Kate ovih dana muku muče zbog važnog pitanja: "Teško je znati što bi bilo najbolje"

Maleni George prošle je godine odradio prijamni dio, a ove godine ga čeka ozbiljniji posao i predmeti.

Princ George (Foto: Getty Images)
Princ George (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Škola koja će pohađati je privatna škola Thomas's Battersea, a cijene školovanja malog princa "prava su sitnica". William i Kate tako su samo za prijamnu godinu morali izdvojiti 45 tisuća kuna, a samo jedno polugodište prvog razreda koštat će ih otprilike 170 tisuća kuna.

Princ George (Foto: Getty Images)
Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Osim što moraju podmiriti skupe troškove školovanja, roditelji će morati čitati i riješavati zadatke s Georgom na tjednoj bazi i to iz matematike, pisanja, tečnog govora, francuskog jezika, razumijevanja kršćanstva i drugih religija te kultura prisutnih u Velikoj Britaniji.

Princ George (Foto: Getty Images)
Kate Middleton (Foto: Getty) Foto: Getty

Vijest o prinčevom školovanju nije jedina koja ovih dana zaokuplja javnost. Naime, George je ove godine sudjelovao na tradicionalnom kraljevskom putovanju u Škotsku na lov na ptice, točnije na crvene tetrijebe.

U javnosti su se pojavili mnogi negativni komentari i kritike zbog činjenice da je George kojemu je tek 5 godina sudjelovao u lovu, što smatraju krajnje neprimjerenim.