U školskim klupama

Princ George kreće u prvi razred: Školarina "prava sitnica", cijena jednog polugodišta je 170.000 kuna!

Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty) Obiteljska čestitka princa Williama i Kate Middleton (Foto: Getty) +0 Kate Middleton (Foto: Profimedia) Galerija

Prince George ove godine kreće u prvi razred, a cijena njegova školovanja je "prava sitnica".

Nova školska godina samo što nije počela, a među brojnim prvašićima diljem svijeta u školu kreće petogodišnji princ George, najstarije dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Maleni George prošle je godine odradio prijamni dio, a ove godine ga čeka ozbiljniji posao i predmeti.

Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Škola koja će pohađati je privatna škola Thomas's Battersea, a cijene školovanja malog princa "prava su sitnica". William i Kate tako su samo za prijamnu godinu morali izdvojiti 45 tisuća kuna, a samo jedno polugodište prvog razreda koštat će ih otprilike 170 tisuća kuna.

Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Osim što moraju podmiriti skupe troškove školovanja, roditelji će morati čitati i riješavati zadatke s Georgom na tjednoj bazi i to iz matematike, pisanja, tečnog govora, francuskog jezika, razumijevanja kršćanstva i drugih religija te kultura prisutnih u Velikoj Britaniji.

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Foto: Getty

Vijest o prinčevom školovanju nije jedina koja ovih dana zaokuplja javnost. Naime, George je ove godine sudjelovao na tradicionalnom kraljevskom putovanju u Škotsku na lov na ptice, točnije na crvene tetrijebe.

U javnosti su se pojavili mnogi negativni komentari i kritike zbog činjenice da je George kojemu je tek 5 godina sudjelovao u lovu, što smatraju krajnje neprimjerenim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene