Miljenik žena

VIDEO Prepoznajete li slavnog ljepotana?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danas za njim uzdišu žene cijelog svijeta, a i kao mali bio je simpatični šarmer.

JC Chasez i slavni ljepotan Ryan Gosling čak su dvije godine radili zajedno na dječjoj emisiji 'The Mickey Mouse Club'. U jednom dijelu emisije čitali su pisma gledatelja u kojima su im postavljali pitanja.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling - 7 Evo što ga je toliko iznenadilo! Urnebesna reakcija Ryana Goslinga u prijenosu uživo postala je viralni hit: ''Postao je novi meme!''

Jedna gledateljica Nicole postavila je pitanje kako mladi glumci mogu biti tako prirodni i opušteni pred kamerama. Chasez je krenuo objašnjavati kada mu je mladi Ryan upao u kadar i pridružio mu se u objašnjavanju, piše Huffington Post.

Slavni ljepotan koji je proglašen jedim od najzgodnijih muškaraca današnjice odnedavno je solo.

Najljepši par prekinuo nakon 2 godine veze

Iako se već mjesecima pisalo kako glumački par ima probleme u vezi, Ryan Gosling i Eva Mendes izgleda su doista i prekinuli. Američki magazini InTouch i Life&Style pišu kako je par prekinuo, te da već neko vrijeme nisu zadovoljni. Par još nije komentirao navode, no piše se kako su prekinuli još oko Božića.

Glavni razlog prekida je i različitost karaktera, jer Eva želi zabave, glamur i Hollywood, dok je Ryan više 'kućni' tip. I dok lijepa glumica još ni je pomišlja na djecu jer je kako sama kaže 'presebična', zgodni glumac je priznao kako želi djecu u budućnosti. Miljenik mnogih žena otišao je u rodnu Kanadu da se malo makne od svega.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene