U žiriju

Tko bi odolio ovim zgodnim Splićankama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predivne Iris Rajčić i Viktorija Đonlić Rađa u žiriju Cro A Porter Ultime model searcha.

Tim Cro A Portera krenuo je na turneju po gradovima u potrazi za novim licima. Nakon Zagreba Cro A Porter Ultîme model search, ovoga vikenda održao se u Splitu. U petak se na casting prijavilo čak 150 djevojaka i mladića koji imaju želju postati modeli. Odabrani finalisti u subotu su već odnosili svoju prvu modnu reviju, a iz prvog reda pomno su ih pratile predivne Splićanke Iris Rajčić i Viktorija Đonlić Rađa.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

U Zagrebu održan prvi u nizu castinga Cro A Porter Ultîme model searcha

U subotu su se žiriju pridružili prelijepa Viktorija Đonlić Rađa, poznata splitska dizajnerica Neda Makjanić Kunić i dizajner Teo Perić koji su imali poseban zadatak tokom revije, izabrati jednu od finalistica koja će nositi reviju modne kuće MAK na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru. Odabrali su sedamnaestogodišnju Mihaelu Peraicu iz Sinja.

 

Iz prvog reda pratili su ih i etablirani dizajneri Ivan Ledenko i modni dvojac Arileo, Marija i Jurica Pirić. Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Splita nastavlja se sljedeći vikend u Rijeci.

Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta. Nakon 14. i 15.03. u Rijeci, Cro A Porter Ultîme model search održat će se, 21. i 22.03. u Zadru, a 28. i 29.03. u Osijeku. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u Zagrebu 04. i 05.04.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene