Prvo nas je šokirala vijest o prekidu s Calvinom, pa objava veze s Tomom, a sad još jedan prekid – pa do kad Taylor?


Taylor Swift i Tom Hiddleston iznenadili su javnost svojom brzom i strastvenom romansom samo dva tjedna nakon što smo saznali za prekid s Calvinom Harrisom. I jednako tako šokantno stigla je vijest o prekidu s Tomom.

 

 

Iako se već dugo šuškalo o tome da Tom ipak nije 'onaj pravi' fanovi kao da su se potajno nadali da je Taylor konačno našla sreću u ljubavi.

Ako je vjerovati najnovijim vijestima koje donose strani mediji, Taylor je ostavila slavnog glumca jer nije željela da njihova veza bude previše eksponirana.

Izvor tvrdi da se Taylor Swift osjeća neugodno zbog Tomove neprestane potrebe da njihova veza bude izložena javnosti.

Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Splash)

'Ona je inicirala prekid. Tom je želio da njihova veza bude javna, ali ona se nije osjećala spremnom za tako nešto. Taylor zna što sve dolazi s time kad svi znaju za vezu, ali Tom to nije želio slušati', rekao je izvor te dodao:

'Tom je shrvan i teško podnosi prekid. Također, sram ga je što je veza tako brzo završila.'

Kao potvrda cijeloj priči stoji i činjenica da se nikada nisu pojavili zajedno na crvenom tepihu.

'Ona se nelagodno osjećala zbog njegove potrebe da njihov odnos bude javan tako brzo. U početku se pokušala nositi s tim, ali boji se da se nije zaljubio u nju iz pravih razloga. Taylor je neovisna mlada žena i ne treba imati dečka da bi bila potpuna', kaže izvor.

Tom i Taylor su definitivno imali potencijala.

Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Getty)

Par je prošloga mjeseca objavio kako je skupa. Nakon toga, putovali su u Nashville i Tennessee gdje ga je pjevačica upoznala s roditeljima. Kasnije su otputovali u London gdje je glumac upoznao Taylor sa svojom majkom.

Idila nije trajala dugo, ali ako ništa drugo, nakon dva prekida možemo se nadati velikom glazbenom hitu.