Nakon prekida s Kourtney Kardashian, njezin sada već bivši dečko, Younes Bendjima požurio se potražiti utjehu u drugoj.

Galerija


Bivši dečko Kourtney Kardashian, Younes Bendjima snimljen je, nedugo nakon prekida, kako se dobro provodi u društvu druge žene na plaži u Meksiku.

Vezani članci Vanessa Hudgens i Austin Butler I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom Alessandra Ambrosio Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži

Younes i Kourtney u vezi su bili gotovo dvije godine, a nakon nedavnog prekida on očito ne gubi vrijeme. Tako je snimljen s modelom i influencericom Jordan Ozunom.

Younes Bendjima (Foto: Profimedia)
Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se Jordanino ime spominje uz obitelj Kardashian jer su je već povezivali s reperom Tygom nakon što je on prekinuo s Kylie Jenner prošle godine.

Younes se pokušao opravdati na Instagramu objavom u kojoj je napisao da on i Jordan nisu više od prijatelja.“Stvarno me žele učiniti lošim momkom... Više se ne smijem ni družiti sa svojim prijateljima“

Od komentiranja njegova posta nisu se mogle suzdržati ostale seste Kardashian. Kloe je tako objavila stihove pjesme Sunshine Anderson “Heard it all before“, a Kim mu je poručila “Lijepe fotke s tvog “muškog izleta“.

Jordan se također oglasila inzistirajući na tome da su ona i Younes samo prijatelji i izjavila za E!News da nisu u nikakvoj romantičnoj vezi.

Younes Bendjima (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Kourtney i Jonas naslovnice medija počeli su ispunjavati prošli mjesec nakon što je ona podijelila svoje fotografije u bikiniju na društvenim mrežama, a očito ljubomorni i 13 godina mlađi Younes pitao ju je u komentarima treba li to pokazivati kako bi dobila što više lajkova, a kasnije je naravno svoj komentar obrisao.

Prekid između Kourtney i Younesa potvrđen je u utorak, a izvor blizak paru potvrdio je da je ona ta koja je odlučila sve prekinuti.