Brzo ju je zaboravio

Nije mu trebalo dugo: Bivši dečko slavnu Kardashianku nakon prekida brzo zamijenio mlađim modelom

Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Nakon prekida s Kourtney Kardashian, njezin sada već bivši dečko, Younes Bendjima požurio se potražiti utjehu u drugoj.

Bivši dečko Kourtney Kardashian, Younes Bendjima snimljen je, nedugo nakon prekida, kako se dobro provodi u društvu druge žene na plaži u Meksiku.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Nova šansa? Ponovno je viđena s 13 godina mlađim, koji ju je navodno varao te ju javno vrijeđao

Younes i Kourtney u vezi su bili gotovo dvije godine, a nakon nedavnog prekida on očito ne gubi vrijeme. Tako je snimljen s modelom i influencericom Jordan Ozunom.

Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se Jordanino ime spominje uz obitelj Kardashian jer su je već povezivali s reperom Tygom nakon što je on prekinuo s Kylie Jenner prošle godine.

Younes se pokušao opravdati na Instagramu objavom u kojoj je napisao da on i Jordan nisu više od prijatelja.“Stvarno me žele učiniti lošim momkom... Više se ne smijem ni družiti sa svojim prijateljima“

Od komentiranja njegova posta nisu se mogle suzdržati ostale seste Kardashian. Kloe je tako objavila stihove pjesme Sunshine Anderson “Heard it all before“, a Kim mu je poručila “Lijepe fotke s tvog “muškog izleta“.

Jordan se također oglasila inzistirajući na tome da su ona i Younes samo prijatelji i izjavila za E!News da nisu u nikakvoj romantičnoj vezi.

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Kourtney i Jonas naslovnice medija počeli su ispunjavati prošli mjesec nakon što je ona podijelila svoje fotografije u bikiniju na društvenim mrežama, a očito ljubomorni i 13 godina mlađi Younes pitao ju je u komentarima treba li to pokazivati kako bi dobila što više lajkova, a kasnije je naravno svoj komentar obrisao.

Prekid između Kourtney i Younesa potvrđen je u utorak, a izvor blizak paru potvrdio je da je ona ta koja je odlučila sve prekinuti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene