Predviđaju mu uspjeh

Crna Gora na nogama! Na Eurosong šalju balkansku Conchitu Wurst

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se da je Crna Gora odustala od 'običnih' predstavnika na Eurosongu. Slavko Kalezić sve je samo ne tipičan Crnogorac.

Crna Gora ove godine na Eurosong šalje Slavka Kalezića, glumca i pjevača koji iz ove zemlje nosi osebujan stil koji će pokazati na ukrajinskoj pozornici.

Pogledaj i ovo Let 3 nismo ni odabrali pjesmu... Evo tko su favoriti za pobjedu na sljedećem Eurosongu, kladionice Hrvatskoj ne predviđaju dobar plasman!

Spot za pjesmu 'Space' bio je okidač da ga mnogi usporede s Conchitom Wurst, austrijskom predstavnicom koja je prije nekoliko godina pobijedila na Eurosongu.

U spotu Slavko pleše u toplesu, ima dugi umjetni rep s kojim vrti sve u šesnaest, ima krunu na glavi, a nosi i dugu suknju. Slavko je definitivno netipičan Crnogorac. Uvijek je postojao stav da su Crnogorci visoki, jaki, hrabri, pravi mužjaci… No čini se, ipak nisu.

Slavkov stil neke je oduševio, a neke zgrozio. Ovo drugo pretpostavljamo one s tradicionalnijim stavovima.

Slavka je u samo jednom danu pogledalo više od sto tisuća ljudi i uglavnom je više onih koji 'ne lajkaju' njegov spot. Ovi drugi mu pak predviđaju golem uspjeh na ovom natjecanju.

Tko zna hoće li bolje proći Slavko ili naš Jacques!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene