Salon F

Poznate dame u bajkovitoj kampanji - ovako bi izgledale kao princeze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se bajki? Onih pravih? Neke od naših pouznatih dana uskočile su u taj fantasični svijet.

Takvu jednu bajku ove sezone priča i naš poznati frizerski salon F na čelu sa kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju. Zvonimir je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama:
poznatoj scenaristici i glumici Jeleni Veljači, te dami hrvatskog glumišta Nives Ivanković.

Pogledaj i ovo showbuzz Burna reakcija javnosti O slučaju Severina - Popović oglasili se iz udruge B.a.B.e. i inicijative Spasi me: ''Ovo je nasilje nad djetetom''

Naše poznate dame kao Disneyeve princeze - Koja je pozitivka, a koja negativka?

Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica. Trnoružica je lik kao stvoren za Jelenu. Raskošni uvojci koji svojim volumenom uokviruju lice dodatno naglašavaju mističnost Jeleninog pogleda dok druga frizura odmaknuta od lica stvara dojam bezvremenske ljepote koja očarava.

'Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki, i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan.. Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana!', oduševljeno nam je ispričala Jelena Veljača.

Nives Ivanković svojom karizmom vrlo smjelo i profesionalno ulazi u svaki zadani lik tako je i ovoga puta odlično dočarala ulogu zle maćehe koja svojom pojavom plijeni pozornost gdje god se pojavi.
Naglašavajući toplinu i bogatstvo boje dobiva se na efektu njegovane i pomno stilizirane kose koja svojim raskošnim uvojcima i trendi pletenicama oduzima dah. 'Kada ste dio ovakve ljubavi osjećate se kao u bajci, a upravo se i ja tako osjećam svaki put kada se prepustim rukama ovakvih znalaca', rekla je Nives.

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić, Petra Bencek i Zvonimir Franić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene