Pred Antoniom Mirat sutra je veliki izazov.


Nakon nastupa u megapopularnom britanskom X Factoru, 32-godišnja Antonia Mirat uskoro bi mogla postati planetarno poznata. Trogirski dragulj, kako je nazivaju sugrađani, sutra će točno u 20 sati zablistati u velikom finalu X Fctora. Sve oči bit će uprte u talentiranu Hrvaticu koja se užurbano priprema za veliki dan. Generalne probe su u tijeku, a kako je nedavno izjavila, svoje srce ostaviti će na terenu. Ne sumnjamo u to, budući da je njezino najjače oruđe njezin moćan glas i nadasve neobična kombinacija glazbenih žanrova, operno pjevanje uz pop prizvuk.

Vezani članci Harry Styles Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove Slika nije dostupna RASTURILA 'RESPECT' Hrvatica oduševila čak i Simona Cowella!

Pred opernom pjevačicom iz Trogira koja je osvojila društvene mreže i postala miljenica Velike Britanije sutra je veliki izazov . U Wembley Areni u publici sjediti će 100 tisuća ljudi, dok će pred malim ekranima odluku o pobjedniku showa čekati milijuni gledatelja. Nastupit će u odijelu s hrvatskim vezom koje joj je dizajnirao Boris Burić Gena, a natjecat će se s jednom pjesmom po vlastitom izboru. Antonia je izabrala pjesmu Elle Fidzgerald ''Summertime'', a uz nju će pjevati i božićnu pjesmu ''Amazing Grace''. Drugu pjesmu će joj dodijeliti žiri.

Podsjetimo, sopranistica iz Trogira oduševila je stručni žiri u X Factoru svojim izvedbama Mozartove “Čarobne frule” i “Respect”od Arethe Franklin. Nakon što je došla do kruga od 15 pjevača u svojoj kategoriji, Antonia nije prošla dalje i za nju je X factor bio gotov. Međutim, njezin nevjerojatan glas oduševio je Sharon Osbourne koja ju je vratila u igru. Njezinom zaslugom Antonia je dobila priliku nastupiti u superfinalu X Factora. Hoće li umjetnica nemogućeg nadmašiti Britance i obraniti boje Hrvatske, saznat ćemo već sutra.