Čak sedam puta

Posebne metode 'šokiranja' češnjaka: Evo zašto se to radi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se da je eksperimentalna kuhinja chefa Hrvoje bila ipak prevelik zalogaj za amatera Nikolu, no on je iako prestrašen, uspio servirati jelo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ovo mjesto je malo jezivo' Natjecatelji Masterchefa u uvjetima kakve nisu mogli ni zamisliti!

Masterchef Nikola je imao posebnu tehniku 'šokiranja' češnjaka. 'Šokirao je i on mene', simpatično se našalio kandidat. Što točno znači 'šokirati' češnjak? To je posebna tehniku koju treba provesti čak sedam puta - prvo kuhati pa ga oprati u hladnoj vodi.

>> Kakav peh u Masterchefu: Šećerila je ribu!

'Po mojoj logici, smanjuje jakost i okus koji ostaje u ustima, daje lijepu bijelu kremu', objasnio je kuhar.

Kandidat Nikola ipak je imao par tehničkih grešaka, a otežavajuće okolnosti su bile i određene prepreke tijekom izazova koja su ipak odražavale nedostatak znanja i kulinarskog iskustva. Pogledajte gdje je Nikola griješio i s kojim se problemima susretao prilikom kopiranja vrlo zanimljivog jela čiji je autor chef Hrvoje Kroflin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene