Jesu li otišli predaleko?

Pokrenuta peticija na internetu: 'Mala izgleda kao ovca - ošišajte je!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vjerovali ili ne, pokrenuta je peticija koja moli Beyonce i Jay Z-a da ošišaju svoju kćerkicu Blue Ivy.

U svijetu showbizza ima puno ludosti, no Internet je pak dao prostor i mnogim nebulozama. Jedna od njih je i peticija koju je pokrenula Jasmine Toliver.

Pogledaj i ovo Blue Ivy (Foto: Getty Images) Sakrila se iza ograde! Mama, tata, što to radite? Blue Ivy se šokirala kad je vidjela seksi scene slavnih roditelja Beyonce i Jay Z-ja!

Beyonce i Jay Z viđeni u glazbenom studiju - Queen B sada nosi duge pletenice

Ona moli slavne roditelje male Blue Ivy, kćerkice slavne Beyonce i Jay Z-a, da ošišaju malenu jer izgleda kao ovčica. 'Kao žena koja jako cijeni i njeguje svoju kosu, uznemirujuće je gledati kako dijete pati od pomanjkanja regeneratora za kosu. Beyonce i Jay Z ne znaju napraviti fizuru Blue Ivy. Malena sad ima i dredove umjesto kose. Molimo da je kosa Blue Ivy pravilno njeguje', stoji u peticiji koja je pokrenuta na Change.org.

Peticijom je sakupljeno više od 3 tisuće glasova, a jedna žena je u komentarima 'naglasila' kako 'dijete ne bi trebalo izgledati kao ovčica dok njezina slavna mama troši na tisuće dolara na svoje frizure'.

Autorica peticije kasnije se oglasila na svojem Facebooku ,te je poručila kako je to bila samo šala. 'Nitko se toga prije nije sjetio. To je pametna šala', kaže Jasmine – no njezina šala mnogima i nije bila smiješna. Na kraju se i ispričala, no svejedno – je li joj to doista trebalo?

I dok se drugi zabavljaju pojedinostima iz njezinog života, Queen B je već na probama. Uskoro kreće turneja 'On The Run' Beyonce i Jay Z-a, a osim u Americi nastupat će i u Parizu. 'Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu kada držim mikrofon u ruci. Zahvalna sam što mogu raditi ono što volim', poručila je Beyonce na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene