Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije 19 godina grupa Aqua zaludila je svijet hitom 'Barbie Girl', a što rade danas?


Dansko – norveška grupa Aqua prije 19 je godina, u svibnju 1997. godine, objavila pjesmu 'Barbie Girl' koja je odmah postala svjetski hit. Diljem zemalja zasjela je na prvo mjesto glazbenih ljestvica i tako je to bilo tjednima. Bend su tada činili Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted i Claus Norreen, a od velikog je hita sada prošlo čak 19 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna HIT NA INTERNETU Video o kojem svi pričaju – stvarno su se skinuli! Slika nije dostupna Taylor Swift ima novi hit - kako vam se sviđa?


Bend je izdao tri albuma, prvi 1997. godine, drugi 2000., nakon čega je uslijedila pauza pa su treći napravili tek 2011. godine, no 'Barbie Girl' je i dalje ostao njihov najveći hit.

A gdje su danas?

 

 

Lene se 2001. godine u las Vegasu udala za člana benda Sørena Rasteda i imaju dvoje djece. Prije četiri godine fanovi su je mogli gledati u norveškoj verziji showa 'The Voice' kao članicu žirija. Søren Rasted proglašen je jednim od deset tekstopisaca i producenata na skandinavskoj pop sceni.

 

René Dif je također u braku, a sa suprugom ima kći Mabel, a ima i kći iz prošle veze. Radi kao DJ u klubovima.

Claus Norreen glazbom se počeo baviti kada je upoznao Sørena Rasteda, prije šesnaest godina oženio se dugogodišnjom djevojkom Siggy Madsen, a nakon tri godine braka dobili su sina Eliota. Ipak, ljubav nije dugo trajala i nakon što je stigla prinova rastali su se.

Glazbom se i dalje bave, nastupaju, a ovako izgledaju 19 godina nakon hita koji ih je proslavio.