U Hrvatskoj

Trebate motivaciju za vježbanje? Pokreni se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrijeme je za buđenje i početak vježbanja.

Ljetna turneja projekta Pokreni se počinje zajedničkim kružnim treningom ove subote, 23. svibnja u 11 sati na pulskom Narodnom trgu. Kroz pet idućih mjeseci vježbači su pod budnim oko stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba te Biotreninga, a njih predvodi kineziolog Ivan Antunović u društvu ambasadorica i voditeljica projekta među kojima je i Darija Mikulandra.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Grad heroj - Vukovar šalje pozitivnu energiju cijeloj Hrvatskoj

Pokreni se: Ivana Banfić, Miho Bošković i Mihovil Španja pozivaju na aktivniji život

Pula je prvi grad u kojem se u suradnji s Pula Sport d.o.o. održava ovogodišnji projekt Pokreni se, a nastavlja se Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12 rujna.

Idućih pet mjeseci projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudit će rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health i Lijepa i aktivna očekuju vježbače.

“Tradicionalni i obiteljski brend kao što je NIVEA uvijek se vrlo rado odaziva projektima nacionalne važnosti sportsko - edukativnog karaktera, a ukoliko je projekt usmjeren prema osvještavanju ljudi i poticanju na vježbanje za zdraviji i sretniji život neovisno o dobi i spolu time još više vidimo poveznicu sa istim!” – izjavila je Nataša Bagić, brend menadžer NIVEE i dodala: “Savjetujemo vježbače koliko je bitna higijena nakon samih treninga. Za postizanje glatke i čvrste kože, uz redovito vježbanje, pažnju je potrebno usmjeriti i na pravilnu njegu kože, čije stanice trebaju odgovarajuće sastojke za obnavljanje. Stoga su NIVEA proizvodi za njegu i učvrščivanje kože s osnovnim sastojkom koenzimom Q10, koji je odgovoran za proizvodnju energije u stanicama, neophodni i kompatibilni s vježbanjem, jer vježbanje u kombinaciji s pravilnom njegom kože daje najbolje rezultate!”

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta pokrenise.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene