Seksi na kvadrat

Slavu su stekle kao debeljuce: Bikini tijela bez isprike!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko god je rekao da bikini ne izgleda dobro na punašnijem tijelu, prevario se. Ove tri žene su pokazale svijetu da i bujnije obline mogu biti lijepe.

Očito je kako se trendovi mijenjau u svijetu mode. Sve je više punašnih modela koje imaju masu obožavatelja na društvenim mrežama, a osvajaju i naslovnice prestižnih modnih magazina. 

Pogledaj i ovo David Beckham (Foto: Getty Images) Što stariji, to bolji! Beckham mamio uzdahe na Wimbledonu, a zbog jedne male promjene svi su pričali o njemu

Zadnjih nekoliko dana internet bruji o ljepotici koja je javno pokazala svoje bujno tijelo sa svim svojim nesavršenostima - na koje je ponosna. Sjajan je to primjer za sve mlade djevojke koje tek uče kako voljeti svoje tijelo. Samopouzdanje stoji bolje od bilo kojeg komada odjeće.

'Plus size' manekenke koje osvajaju svojim oblinama

1. Denise Bidot

Riječ je o Denise Bidot koja je zadivila svijet svojom kampanjom 'Beach Body. Not Sorry'. Njezin video je pokazao sve njezine 'nesavršenosti' poput strija i celulita, no to ne umanjuje njezinu senzualnost i prirodnu ljepotu. Inspirirala je milijune djevojaka diljem svijeta da se osjećaju ugodno u svom tijelu bez obzira na sve mane.

2. Loey Lane

Loey je mlada Youtube blogerica koja dijeli modne savjete za punije djevojke. Loey je izrazito popularna na interentu i nedavno je svojim postovima u bikiniju dokazala žestokim kritičarima da i djevojka s oblinama može nositi dvodjelni kupaći kostim. U svojem posljednjem videu se obrušila te kritičare i pokazala svojim lajkovima (skupila je preko 2 milijuna!!) da modna industrija više ne određuje da mjere tijela čine ljepotu.

Seksi žene: Najbolja bikini tijela na Balkanu 

3. Tess Holliday

Tess je jedna od najpoznatijih modela koja je 2013. proglašena od strane talijanskog Voguea kao jedna od top 6 plus size modela u cijelom svijetu. Tess sama sebe opisuje kao 'aktivisticom pozitivnog imidža o tijelu' i to pokazuje na svojem Instagram profilu gdje je pokrenula #effyourbeautystandards.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene