razmahala se atributima

Vilica im je pala do poda! Seksi plesačica prvo se razodjenula, a onda napravila neviđeni show

Irina Shevchenko (FOTO: Screenshot/YouTube) Irina Shevchenko (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shevchenko (FOTO: Screenshot/YouTube) +0 Irina Shevchenko (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Senzualna Irina raspametila je publiku i žiri. Prvo se razodjenula, a onda napravila show!

Trbušna plesačica Irina Shevchenko pojavila se u osmoj sezoni gruzijske inačice showa Supertalent i malo je reći zapanjila žiri. Atraktivna crnka na pozornicu je stigla zakopčana do grla da bi ubrzo ostala u izrazito seksi kostimu optočenom svjetlucavim cirkonima.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Već to bilo je dovoljno da članovima žirija vilica padne do poda, a tek onda uslijedio je pravi show. Senzualna Irina razmahala se svojim atributima i izazvala skandiranje publike. Svoj talent pokazala je i ležeći na podu, a na njezinu točku nitko nije ostao ravnodušan. Snimka njezinog nastupa ubrzo nakon emitiranja postala je viralna. Kad pogledate video bit će vam jasno i zašto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene