Lijepa priča

NAJEŽIO ŽIRI Najljepše stvari događaju se iz najvećih boli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Devina Juraja ne samo da je naježio žiri, već je nekima čak i zaiskrila suza u očima.

Napeta druga epizoda svjetski popularnog showa 'Supertalent' predstavila je nove kandidate koji su se došli predstaviti četveročlanom stručnom žiriju. Vidjeli smo tako pjevače, plesače, žonglera, mađioničara, kečere. Svatko od njih izazvao je neku emociju kod žirija, nasmijao ih, oduševio, ali i naježio. Nastup Devina Juraja ne samo da je naježio žiri, već je nekima čak i zaiskrila suza u očima. „Devine, kad si plesao, gdje si bio?“ priupitala ga je Martina, na što joj je Devin odgovorio: „Ja dok plešem mogu biti bilo gdje. Moje tijelo pleše, a moj um leti!“. Ovaj petnaestogodišnjak iz Pule sa sobom nosi teško breme.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav show SUPERTALENT Predobri nastupi koji će vas ODUŠEVITI

„Devin je dijete koje je s nepune tri godine izgubio oca i ta tuga i bol je izašla kada je krenuo u školu.“ ispričala je njegova majka i dodala kako ga je tada upisala na ples putem kojega se oslobodio i svi njegovi strahovi su nestali, a to je odmah prepoznao i Mislav: „Najljepše stvari se dešavaju iz najvećih boli. Pitanje je koliko smo spremni tu bol pretvoriti u nešto lijepo. Ti si ja mislim najbolji solo plesač kojega smo imali na ovom natjecanju!“ rekao je. Nakon što ju je kupio svojim prvim pokretom, Martina se nije mogla oteti dojmu tijekom cijelog njegovog nastupa, a uz popratno DA mu je poručila: „Toliko svojim plesom možeš dirati ljude i ja bi se usudila reći da svojim plesom možeš liječiti! Jedno ogromno hvala! Zamolit ću te da ovo nastaviš raditi i da nikada ne prestaneš!“

Nazvali smo Devina i saznali kako mu uspijeva tako prenositi emocije. 'I meni je bio šok kada sam oduševio takve profesionalce. Nisam mislio da ću ih naježiti. Ponosan sam na sve koji su mi pomogli da mi to uspije. Ples traži emocije. Ne možete biti tužni kada krenete plesati, ali koreografija je tužna pa je vjerojatno zato i bilo sve vrlo emotivno. Jednostavno se koncentriram na ples', kazao je mladi plesač koji obožava ples.

Ako još niste, pogledajte fantastične Sinove.

'Ples mi znači život. Bez njega bih bio nitko i ništa. Bio sam zatvoren u sebe, nisam volio javnost, ali majka je uvijek bila uz mene i pomogla mi da se otvorim. Kad sam bio mlađi bio sam nesiguran u svoje ponašanje i izgled, a ples zahtjeva potpunu slobodu i on me riješio straha i srama. Mislio sam da ću plesati rekreativno, ali kada me trenerica pohvalila odlučio sam i nastupati. Idući put ću izvesti nešto novo, nešto drugačije ali to čuvam u tajnosti i puno vježbam', kazao je Devin Juraj.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene