Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Lorde, pravog imena Ella Yelich O'Connor, iznenadila je svojim novim hitom.


Pjevačica Lorde, porijeklom Hrvatica, svoju je karijeru započela u Novom Zelandu. Probila se 2013. godine pjesmom ''Royals'' koja joj je donijela i ponudu za potpisivanje glazbenog ugovora vrijednog 2,5 milijuna funti. No, od albuma Pure Heroine i singla ''Yellow Flicker Beat'' prošle su gotovo tri godine. Usprkos pauzi, Lorde je sada objavila svoj novi sing '''Green light'' koji će sigurno biti veliki hit. ''Jako sam ponosna na ovu pjesmu'', napisala je 20-godišnja Lorde na svom Twitteru.

Vezani članci Život s koronavirusom, ilustracija Unatoč brojnim zatvaranjima srušili rekord zaraženih, dužnosnici upozoravaju: ''Bit će još gore'' Policija Novi Zeland, ilustracija UZNEMIRUJUĆI VIDEO Procurila snimka napada u trgovačkom centru, čuju se pucnjevi i zapomaganje: "Ima nož... Netko je izboden"

''Green Light'' na početku izvedbe jako je slična njezinim prethodnim pjesmama. No, samo na početku, jer ubrzani i energičan ritam natjerat će vas da se ustanete i jednostavno zaplešete.''Totalno je drugačija i nešto što sigurno niste očekivali. Kompleksna je i zabavna i tužna, ali i radosna i natjerat će vas da zaplešete. To je prvo poglavlje priče koju ću vam ispričati. Priča o protekle dvije godine mog života'', otkrila je Lorde koja je priznala kako joj je najdraža scena tijekom snimanja spota bila ona u kojoj skače po krovu automobila