Mlada glazbenica Petra Kovačević koja uz beskrajnu ljepotu i prepoznatljiv glas hrvatsku javnost oduševljava veselim, mladenačkim i radiofoničnim pjesmama, snimila je novi hit 'Neka uče od nas'.


Mlada glazbenica Petra Kovačević počastila nas je ekskluzivnim fotografijama koje dočaravaju čarobne trenutke sa snimanja novog spota.

'Jako sam sretna i zadovoljna što je pjesma konačno spremna i jedva čekam podijeliti sa svima ono što smo radili posljednih mjeseci. Snimanje spota bilo je više nego zanimljivo, probe su bile svakodnevne i intenzivne ali vrlo brzo uz Bojanovu pomoć izvela sam neke figure za koje nikad nisam mislila da ću ih moći izvesti. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, jako puno sam naučila što se i vidi u spotu', uzbuđeno je otkrila Petra Kovačević.

Enrique Iglesias ima novi plesni hit 'Bailando': Seksi spot u kojem se susreću flamenco i 'driblanje'

'Neka uče od nas' novi je, treći singl Petre Kovačević, mlade novaljke čiji je prvi singl 'Ajmo plesat' na YouTubeu do sada pregledan skoro milijun puta. Nakon šaljive 'Kad se obogatim' Petra nam je za ovo ljeto pripremila ponovno brzu i plesnu pjesmu, no nešto ozbiljnijeg i čvršćeg karaktera za što su zaslužni renomirani autori Branimir Mihaljević i Dušan Bačić podržani produkcijskim timom Karpo Media.

Porinom nagrađeni redatelj Marko Dimić publici poznat uglavnom po alternativnijim video spotovima kadrove u dvorcu snimao je najmodernijom Red Epic filmskom kamerom kojom su snimani mnogi od aktualnih svjetskih blockbustera.

'Petra me iznenadila kao odlična glumica, ravna onima sa kojima sam radio na hrvatskim serijama. U jednom trenutku pitao sam je može li plakati, nekoliko trenutaka kasnije suze su joj krenule na oči. Bilo je fenomenalno, kao da radim sa profesionalnom glumicom', izjavio je redatelj spota Marko Dimić.

Sa Petrom u spotu strastvene plesne pokrete izmjenjuje vrsni kazališni plesač, koreograf, pedagog i glumac Bojan Valentić koji je bio oduševljen koliko brzo je Petra svladala njegove nimalo lake plesne zadatke. Za styling mlade Petre zaslužan je tim iz Andrea Zvone Design.

Petra Kovačević mlada je glazbenica iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstavila pjesmom Ajmo plesat koja je u svega nekoliko mjeseci stekla brojne fanove. Drugim hitom Kad se obogatim Petra je postigla zapažen uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni, a sudeći po dosadašnjem vrtoglavom uspjehu talenteirane novaljake, Neka uče od nas će sasvim sigurno vrlo brzo postati prepoznatljivi stihovi koje ćemo pjevušiti u nadolazećim ljetnim mjesecima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook