Na hrvatskom se glazbenom nebu pojavila nova pjevačica koja želi postati zvijezda.


Njezino ime je Petra Kovačević, a njezina pjesma se zove 'Ajmo plesat'. Za inMagazin je dala svoj prvi televizijski intervju.

Iako se široj javnosti predstavila tek prije petnaestak dana, Novaljku Petru Kovačević već nazivaju novom glazbenom zvijezdom, pa čak i hrvatskom Beyonce, a njezinu pjesmu 'Ajmo plesat' hitom ljeta 2013. godine.

'Kad dođem na pozornicu dam neku dušu, dam sebe i mislim da je to najveća kvaliteta od svega', opisuje Petra svoje nastupe kojih je u posljednjih godina imala na raznim festivalima te dodaje kako su joj Beyonce i Shakira glazbeni uzori.

>> Ona želi postati nova hrvatska zvijezda!

Da će postati pjevačicom, tvrdi, znala je već kao sedmogodišnja djevojčica.

'Tad sam prvi put zakoračila na pozornicu i tad sam shvatila da je taj posao stvarno za mene. Počela sam sa solističkim nastupima na Malom-Velikom mikrofonu u Istri. Bila sam na Story Super Nova junior među sto najboljih u Hrvatskoj, na festivalu u Banjoj Luci gdje sam predstavljala Hrvatsku. Bilo je tu raznih festivala', otkriva Petra oko koje se okupio velik broj stručnjaka, svatko od njih za svoje područje. Branimir Mihaljević je autor pjesme, spot je režirao Filip Dizdar, a tu je još i koreograf Tomislav Tržan.

Što je Petra još otkrila o sebi, doznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook