Paris Jackson uspjela je šokirati. Osim priznanja kako je bila silovana kao djevojčica Paris smatra kako je njezin otac ubijen.


Paris Jackson dala je svoj prvi intervju za magazin Rolling Stone u kojem je iznijela niz šokantnih stvari o sebi i svom slavnom ocu Michaelu. Paris je uvjerena kako je njezin otac ubijen, a za to krivi diskografsku kuću AEG koja je organizirala "This is it" turneju koja ga je iscrpila i praktički ga odvela u smrt, piše Rolling Stone.

Vezani članci LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela Paris Jackson (Foto: AFP) Kći Michaela Jacksona boji se da će joj šokantne optužbe na račun oca upropastiti karijeru

''Znam da to zvuči kao nekakva teorija zavjere i čista glupost, ali svi njegovi obožavatelji i članovi naše obitelji znaju da je to istina'', rekla je Paris. "Ubit će me jednog dana", otkrila je Paris što joj je Jackson često ponavljao. Osim AEG , Paris krivi i osobnog doktora, Conrada Murraya. Smatra kako je Michael uvijek izgledao umorno, a on nikad ništa nije poduzeo po tom pitanju. Uz to, navukao ga je na lijek "Propofol'' koji ga je odveo u smrt.

Paris je imla svega 11 godina kada joj je otac umro. Uz tu ogromnu tugu i bol, Paris je doživjela još jednu traumu. Silovao ju je potpuni stranac kada je imala 14 godina. "Ne želim u detalje, ali nije bilo nimalo dobro iskustvo. Bilo mi je jako teško u to vrijeme. Nisam rekla nikome". Ubrzo nakon toga pala je u depresiju pa se često ozljeđivala. Pokušala se i ubiti. "Bila je to mržnja prema samoj sebi, nisko samopouzdanje. Mislila sam da nemam razloga živjeti", rekla je Paris. Antidepresivi i rehabilitacija pomogli su joj da uspije sve izdržati i izvući iz teškog životnog razdoblja.